Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servis

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 21 januari 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker Serveringspersonal till Moreno Pizza

Moreno Pizza är en del av Stigberget Restauranger. Med tre vedeldade pizzaugnar och plats för 650 besökare i restaurangen så är det alltid högt tempo och god stämning!

Vi serverar Morensk Pizza. Stilen karaktäriseras av att pizzorna gräddas lite extra i en 485-graders vedeldad ugn med mycket rök. Resultatet blir en tunn, krispig botten med smala kanter och mycket luft. Pizzan toppas med klassiska italienska råvaror där rökigheten framhäver smakerna ytterligare. Bueno, moreno!

Om tjänsten

Hos oss är gästen alltid i fokus och utgångspunkten för hur vi styr och samordnar verksamheten. Som en del av vårat team på Stigberget Restauranger jobbar du mot uppsatta mål inom kvalitet, team och ekonomi.

Tjänsten är på kvällstid och kommer att omfatta både helger och vardagar.

Om dig

Vi söker dig som har en genuin servicekänsla och brinner för grym pizza och god dryck. Du är positiv, kvalitetsmedveten och älskar att jobba när det är fullt hus.
Med ditt härliga humör och genuina servicekänsla tar du hand om både gäster och kollegor på ett fantastiskt sätt!
Tidigare erfarenhet från à la carte-servering samt en viss kunskap inom bar är meriterande men inget krav, det viktigaste är att du har viljan och intresset så kan vi tillsammans komma långt.Stigberget Restauranger är en del av Göteborgsfamiljen. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder möjligheter att utveckla dina kunskaper inom ramen för branschen och som ledare.

Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!

Läs mer om oss och våra restauranger på vår hemsida

Göteborgsfamiljen (https://goteborgsfamiljen.se/)

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer