Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

SERVIS

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 14 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Nu säker vi nya lagspelare till våra restauranger!
Vi söker dig som är lyhörd, ansvarstagande och tar alltid chansen till att göra det lilla extra för att överträffa förväntningarna. Arbetet i våra restauranger är omväxlande med högt tempo då vi ständigt jobbar mot deadlines, så vi lägger stor vikt vid att du är vass på kundbemötande, flexibel och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidig. Vi ser till hela verksamheten och prioriterar att hjälpa varandra, allt för att våra gäster skall få bästa möjliga upplevelse.
Arbetet omfattar kvällar med tidig start, fokus på fredagar och lördagar. Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita, och tillämpar kollektivavtal. Anställningen är en säsongsanställning med start mellan 1/9 – 29/9 fram till 17/12, omfattar ca 6h/vecka med rullande schema. 
Under augusti 2022 kommer vi kalla till 2 rekryteringstillfällen, dessa hålls under vecka 33. För att vara bland aktuella arbetssökande skall vi ha fått en komplett ansökning dvs att du svarar på samtliga frågor inkl videofrågorna.
Varmt välkommen att söka säsongstjänst hos oss.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer