Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servicemedarbetare till klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Lund

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 28 september 2021 | KOMMUN: Lund | YRKE: Köksbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är en del av bild och funktion vid Skånes universitetssjukhus. Vi har en omfattande verksamhet inom ultraljud (hjärta och kärl), nuklearmedicin och klinisk fysiologi, vilket innebär exempelvis lungfunktionsundersökningar och EKG. Verksamheten inom klinisk neurofysiologi omfattas bland annat av EEG och EMG. Parallellt med denna verksamhet bedrivs omfattande utbildnings- och forskningsverksamhet. Vidare har vi verksamhet i både Malmö och Lund där arbetet på avdelningen består av både planerad och akut verksamhet

ARBETSUPPGIFTER
Inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är vi ett 130-tal anställda i Lund. Nu söker vi en servicemedarbetare som vill bli en del av vårt team. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå förråds-, tvätt- och kökshantering, beställningar och skötsel av våra gemensamma rum såsom exempelvis personalrum och konferensrum. Det ingår även i tjänsten att anordna personalfika.

Vi erbjuder dig ett varierat och spännande arbete där du både kommer att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst godkänd gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet som servicemedarbetare. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.
Du som person är noggrann, flexibel och har förmåga att självständigt planera ditt arbete. Vi värdesätter också en god samarbetsförmåga med en serviceinriktad inställning gentemot kunder och medarbetare.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer