Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Service Crew sökes till Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

 
PUBLICERAD: 23 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 4 juni 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen söker en front office-unicorn som bl.a kommer checka in och ut våra gäster, svara i telefonen, ta emot bokningar, förbereda ankomstlistor, fakturera, vara omnämnd i gästenkäter och vara en del av vårat härliga team.

Vi söker dig som vill vara med i vårat service crew team och leverera en magisk upplevelse till våra gäster! Vi behöver utöka med fler härliga kollegor nu till sommaren. Du är både morgonpigg och en kvällsuggla, du älskar att ta hand om våra gäster och som service crew arbetar man på den avdelningen som behöver dig mest vilket kräver en hög grad av flexibilitet. Du behöver vara 20 år eller äldre för att kunna stå på vårat alkoholtillstånd. Är du intresserad? Gör vårt enkla personlighetstest för att ta reda på om du är rätt person för jobbet.

Gör testet!

Fråga 1. Kan du omvandla någons dåliga humör till färgglatt, ljust och härligt på bara ett litet ögonblick?

Fråga 2. Brukar andra säga att du är mjuk och lite ovanlig?

Fråga 3. Gillar du ordspråket: "Ordning och reda - tänk på din kollega?"

Fråga 4. Har du humor? Är du "fluttrig"?

Fråga 5. Vill du ha genuint roligt på jobbet?

Fråga 6. Har du jobbat inom service/turism/rese branschen innan och älskar att ta hand om gäster?

Fråga 7: Pratar du svenska & engelska flytande och även kanske kan lira lite norska på sidan om?

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, àla carte restaurang och bar med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på "vanliga" hotell!

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Tjänsten

Detta är en tillsvidaretjänst på 75% med tillämpad provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och varannan helg. Nattjänstgöring ingår vid behov när våra ordinarie nattisar har semester eller vid sjukdom. Upplärning börjar efter överenskommelse.

Intervjuer och tillträde/upplärning kommer att ske omgående beroende på lämplig kandidat. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och vi försöker verkligen att svara på alla ansökningar!

Vi tillämpar självklart avtalsenlig lön och är anslutna samt HRF.

Vill du bli en del av vårt härliga team på Quality Hotel 11

Skicka in din ansökan via länken med CV och bild.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer