Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Serveringspersonal till pub i Vasastan

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 24 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
The Flying Horse på Odengatan 44 slog upp portarna Mars 2010 och blev snabbt en självklar del av Vasastan. En brittisk pub med en amerikanskt inspirerad meny med välsmakande inslag av klassiska rätter. Här avnjuter våra gäster god mat & dryck i en trevlig och avslappnad pubmiljö. Flying Horse är även en populär sportbar, med vårt stora antal platt TVs sänder vi samtliga matcher i Champions League, Fotbolls EM, Fotbolls VM, Premier League och La Liga.
Vi söker dig som älskar att jobba i ett högt tempo och har en positiv inställning. Är du ambitiös, social, noggrann och brinner för service är det här arbetsplatsen för dig. Vi på Flying Horse vill alltid överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering eller bar, har kassavana och är en ödmjuk och arbetsam person.
Dina arbetsuppgifter på The Flying Horse i centrala Stockholm är att ta emot gästerna, servera mat och dryck och självklart ge bra service.

Ansök nu