Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Serveringspersonal med erfarenhet

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Jönköping | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker härliga erfarna servitriser och servitörer med ansvar, extratimmar mån-fre. Förstår du ord som bonga, framma och långpanna, då tror vi att du har rätt erfarenhet.
Vi ser gärna att du älskar mat och dryck!
Upp till 100% fast anställning för rätt kandidat. Även endast arbete under helger är aktuellt om du tex är student!
Mestadels kvällstid i matsalen men även dagtid då du får chans att hjälpa till med våra event och konferenser.
Vill du jobba på ett familjärt hotell där gästerna är i fokus? Med ett team som ständigt strävar efter förbättring? Då är vi rätt för dig.
Vi söker dig som vill vara en del av vårt glada team och som alltid strävar efter att lära sig mer och utvecklas i en roll. Du älskar att arbeta med människor och sätter alltid kunden i fokus. Du har känsla för detaljer och är kreativ. Du tycker om att göra det lilla extra för gästen och gillar att inspirera andra. Dina viktigaste egenskaper är att du är glad och positiv då du i regel är den första gästen möter på dagen. Ett stort leende och trevligt bemötande är en självklarhet.
Du är noggrann, ordningsam och har en drivkraft att vilja förändra och förbättra. Du tycker om att jobba i högt tempo och gillar att jobba effektivt. I arbetsuppgifterna ingår servering, duka, disk, fylla på kylar, dryck, servera dryck. Receptionsarbete är en del av ditt arbete. Matsalen och köket skall hållas ren, städrutiner som vi har skall följas.
I arbetsuppgifterna kan det även ibland ingå att arbeta konferenser med konferensfika samt duka upp för lunch och allt som hör en konferensservering till.
Vi söker endast dig som har tidigare erfarenhet inom servering. Perfekt svenska och lite engelska är ett krav. Arbetet kan variera måndag-söndag. Om du känner att detta passar in på dig så är du varmt välkommen att söka.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer