Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Serveringspersonal & Guider till Absolut Home

 
PUBLICERAD: 22 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 11 december 2022 | KOMMUN: Kristianstad | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du arbeta för The Absolut Company – en del av Pernod Ricard familjen? Ett företag som genomsyras av värderingarna TAC – Together, Audacious och Committed. Together handlar om att inkludera, samarbeta och visa tillit till varandra. Audacious handlar om att vara modig, bli onödigt bra och att vara nyfiken. Committed handlar om att visa respekt, vara transparent och agera med integritet. Läs gärna mer om oss på www.theabsolutcompany.com.


Serveringspersonal och Guider till Absolut Home
Ta chansen till att bli en del av familjen Absolut! Nu söker vi serveringspersonal och guider till vårt besökscenter Absolut Home i Åhus.
Är du kundorienterad och tycker om att ge en extra touch till allt du gör? Vill du utveckla dina kunskaper inom restaurang eller guidning? Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för att våra gäster får en oförglömlig upplevelse av vårt varumärke och våra produkter genom att överträffa deras förväntningar!
Din profil
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som gärna har erfarenhet av kundbemötande och kundservice. Vi lägger stor vikt vid personlighet och viljan till att utvecklas! Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, brinner för service och kundbemötande, är självgående och bra på att lösa problem.
Ansökan
Om du vill arbeta med ett fantastiskt team och ett globalt varumärke är du välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev. Ange i din ansökan när du kan börja samt om du ansöker till serveringspersonal eller guide! Skicka in din ansökan senast den 11 december, urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Vid eventuella frågor, kontakta Elna Andersson, HR Admin Partner
[email protected]

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer