Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Serveringspersonal & Bartenders uppdrag Evenemang 26 Nov & 3 Dec

 
PUBLICERAD: 22 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 3 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 20| Källa: Arbetsförmedlingen
Om tjänsten

Vi söker specifikt för den 26 November och den 3 December för två stora evenemang i Stockholm, men givetvis framtida evenemang.

Som Serveringspersonal och Bartender hos oss kommer vi kunna erbjuda omväxling med utmanande och roliga uppdrag bland våra kunder inom evenemang, bankett och catering i Stockholm, inget uppdrag är den andre lik brukar vi säga förutom att den gemensamma nämnaren är mat, dryck och service i världsklass.

Din roll exempelvis, att efter genomgång med arbetsledare/hovmästare utföra sedvanliga arbetsuppgifter gällande mat och dryckesservering. Ibland inför och under evenemangen kan lättare möblering behövas av bord och stol , samt uppdukning av bord och ibland rodd och hantering och förberedelser av dryck.

Kvalifikationer

Det är till din fördel att du har erfarenhet av tidigare arbete som banketter, catering eller likvärdiga evenemangsserveringar, gärna 2 år. Du kommer under uppdragen att ensam eller tillsammans med kollegor att ansvara för egna bord, där alla gäster ska förses med mat, dryck, specialkost ska uppmärksammas och kaffe ska serveras osv.

Maten serveras alltid enligt direktiv, ibland ansvarar man för sina egna bord andra gånger ormar man ut maten i grupp.

Vi ser att du är en glad, driven, ansvarsfull, pigg, social, flexibel och serviceminded stjärna som vill arbeta med oss.

För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Om arbetsgivaren

StaffPool AB är ett företag med verksamhet bemanning, konsultering och rekrytering inom specifikt hotell, evenemang, bankett och catering. Vi har nöjet att arbeta med flertal väletablerade eventbolag, hotell, catering och arenor i Stockholms-regionen.

Vi erbjuder anställning extra vid behov, vid annan huvudsaklig sysselsättning eller studier, vilket innebär att man arbetar när det passar en själv enligt överenskommelse.

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas eller vår hemsida.

Vid frågor kan du kontakta oss per e-post.

Ansök nu