Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Serveringspersonal

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Jazzköketgruppen söker nya talanger till vårt matsalsteam på Jazzköket.
Inför hösten söker vi nya kollegor både deltid och som extrahjälp vid behov. Som serveringspersonal på Jazzköket sätter du alltid våra gäster i fokus. Du jobbar tillsammans med övriga i teamet för att nå våra högt uppställda mål och gästernas höga förväntningar.
Serveringspersonalens huvudsakliga arbetsuppgifter:
Servering och presentation av mat till gäst.
Servering och presentation av dryck till gäst.
Preparering av husets cocktails.
Påfyllning av barer.
Löpande städ av arbetsytor.
Ett visst arbete i diskavdelningen förekommer.

Om dig
Vi brukar använda musikstilen jazz som metafor för hur vi vill att vår personal ska vara. Du bör identifiera dig med följande:
Jazz är en musikstil som utförs av mycket duktiga musiker vilka sätter stor stolthet i vad de håller på med. Samspelet med övriga i bandet är av yppersta vikt men individen får sina utvalda tillfällen att verkligen skina i olika solon. Samtidigt är det spretigt, tillbakalutat, lite rörigt och inte så värst fint i kanten.
Vi ser helst att du har minst ett års serveringsvana samt grundläggande koll på öl, vin och sprit. Utbildning i vårt mat- och dryckesprogram sker på plats.
Om Jazzköketgruppen
Vi är en liten restauranggrupp bestående av tre enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.
På kvällsrestaurangen Jazzköket jobbar vi under större delen av året, sommaren undantagen, med en avsmakningsmeny. Arbetet i köket tar avstamp i mat lagad från grunden. Råvarorna kommer i möjligaste mån från vår gastronomiska region och Sverige. Dryckesprogrammet följer linjen i köket och vi jobbar uteslutande med naturliga viner, där minimalt med tillsatser används vid odlande och vinifiering av vindruvor.
Saluhallen är vår mötesplats dagtid. Här serverar vi lunch dagligen måndag-lördag och har kvällsservering under veckosluten där vi sticker ut som enda stället i stan med färska skaldjur. Från diskarna kan man köpa våra egna charkuterier, lokalt kött, lokala ostar och fisk från norska kusten.
Lagerbaren är vår cocktailbar, danspalats, chambre separee och nattsuddarställe - allt i ett! Här råder god stämning fredag-lördag till långt in på natten. Dryck och enklare mat från baren som följer ambitionsnivån på övriga enheter, men med en (ännu) mer avslappnad touch. DJs spelar de flesta öppna kvällar.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer