Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Servering /reception till Kunglig Stiftelse på Öland

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 13 februari 2022 | KOMMUN: Borgholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Drottning Victorias hotell och vilohem ligger i Borgholm på Öland. Vilohemmet grundades av Drottning Victoria, som även byggde Sollidens slott. Idag drivs Vilohemmet av en Kunglig stiftelse med Drottning Silvia som beskyddare. Stiftelsen drivs sedan 1924 med syfte att erbjuda en plats för vila och avkoppling. Vilohemmet ligger endast ett stenkast från Sollidens slott och Borgholms slottsruin med utsikt över Kalmarsund.


Hotellet har 20 rum, gemensamhetsytor, salong och ett litet bibliotek. I parken runt vilohemmet finns det vackra blommor, fruktträd, kryddland och mullbärsträd. I restaurangen erbjuder vi vällagad mat med det bästa från det öländska skafferiet. Vi kokar sylt och saft och tar tillvara på skörden från parken. Vi har förbokade luncher och middagar( Köket är öppet ca. 17.30 - 20.30). Samt bröllop och fester. Under sommaren har vi olika evenemang som exempel musikkvällar, yogaevent m.m.
Vi behöver nu ytterligare en person till vårat härliga gäng. För tjänsten söker vi dig som är positiv, stresstålig, självgående och gärna över 20 år. Du förstår vikten av god service och trivs med att arbeta i team och ibland under högt tempo.
I tjänsten ingår
Restaurangarbete: Servering vid bokade luncher, middagar och fest. Lättare fikaservering och enklare tillredning av smörgåsar m.m.
Receptionsarbete, checka in och ut hotellgäster och sälja souvenirer. Ta emot bokningar i Sirvoy.
Hjälp i frukosten med reception, disk och lättare frukostarbete.
Dagstäd och avresestäd förekommer då vi är ett litet mysigt hotell där alla hjälps åt. Ansvars och utvecklingsmöjligheter inom restaurang och event finns, vid rätt person.
Övrigt förekommande sysslor inom hotell och restaurang.
Säsongsanställning
75 - 100 % 29 april - 3 oktober
(Finns möjlighet till förlängning långhelger i oktober samt vid ev. julbord).
Hotellet ligger bredvid väg 136, det finns busshållsplats precis utanför.
Intervjuer sker löpande.
Vi har tagit beslut i val av rekryteringskanaler, därför önskar vi inte bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsföretag eller liknande.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.dvh.se eller på vår Instagram drottningvictoriasvilohem

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer