Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Senior Sous chef

 
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 16 april 2023 | KOMMUN: Mariestad | YRKE: Souschef | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker en senior sous chef som vill laga härlig närproducerad mat i en historisk miljö vid Göta kanal
Just nu söker vi en kock som vill vara med på vår kulinariska resa mot nya mål. Vi erbjuder dig ett fantastiskt team som har stor passion för mat, de närodlade råvarorna och som är strukturerade i sitt ledarskap.
Vi är ett ungt team med hög energi och glädje i köket. Vi arbetar med flera lokala producenter och försöker anpassa vår meny efter säsong.
Du kommer att arbeta nära vår kreativa ledare och bli hennes högra hand, därför värdesätter vi rätt personkemi och samarbetsförmåga.
Som senior sous chef kommer du att ansvara för den dagliga driften i köket och vara en aktiv del av utvecklingen i köket
Vi söker dig som vill jobba med olika menyer och gäster som varierar över året och har förståelse och förmåga att anpassa din arbetstid därefter.
Norrqvarn Hotell & Konferens ligger naturskönt vid Göta Kanal, har flera turister från när och fjärran på sommaren och konferensgäster övrig tid.
Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad har anor från tidigt 1900-tal. Den stora, gula byggnaden vid Norrkvarns slussar var ursprungligen en av Göta kanals kvarnar och var en viktig plats för de närliggande gårdsfolken i trakten. Idag är det ett uppskattat hotell och konferensanläggning längs med Göta kanal, Sveriges tredje mest välbesökta turistattraktion.

Ansök nu