Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Season SPA öppnar i Åre

 
Season SPA öppnar i ÅreHoliday Club Åre nylanserar sitt spa. I vinter nylanserar Holiday Club Åre sitt SPA och i december öppnar restaurang Grow som serverar grön mat, ett inglasat SATS-gym har byggts på taket och konceptet Active Inclusive ska hjälpa familjer ut på fjället.
 Den senaste i raden av nyheter på hotellet är Season SPA.

- Att utveckla vårt SPA är en viktig del i nya Holiday Club Åre. I Care of Gerd har vi hittat en leverantör och samarbetspartner som delar vår vision om hälsa och hållbarhet. Dels för oss som människor men också den värld vi lever i och miljö vi värnar om, säger Pernilla Gravenfors, VD på Holiday Club Åre.

Ekologiska Care of Gerd från lappländska Jokkmokk blir helhetsleverantör av produkter och har varit delaktiga i utvecklingen av signaturbehandlingarna på Season SPA.  Bland behandlingarna finns till exempel ”After mountain” som ger återhämtning efter en dag på fjället.

- Det är en kraftfull SPA-behandling efter att du till exempel varit ute och cyklat eller åkt skidor och kombinerar magnesiumbad för fötterna med benmassage och liniment, säger Johan Wiklund på Care of Gerd.

SPA-menyn innehåller bland annat ett antal kortare behandlingar på 25 minuter som kan kombineras med varandra. Till exempel hjortronmask som ger lyster till trött och stressad hy, blåbärsinpackning för fötterna, helkroppspeeling med epsomsalt och bad med magnesiumsalt som återhämtar kroppen efter en dag på fjället - och gör dig redo för nästa.

Bland de längre behandlingarna finns bland annat tillsammansbehandlingar för familjer och grupper som inkluderar både yoga och massage. Yogamassagen kombinerar den lugna yogaformen yin samtidigt med behandling från en SPA-terapeut. Denna form av behandling går att boka för grupper – och kommer att finnas med regelbundna tider på aktivitetsschemat.
För familjer blir yogamassagen mer lekfull och lite äventyrlig för att passa också de yngre. Behandlingen kompletteras med klassiska behandlingar på SPA-menyn.

På Holiday Club Åre finns sedan tidigare en bastuvärld med flera sorters bastu, Kneippbad och isvak. Bastuvärlden blir en del av konceptet Season SPA.


Season SPA öppnar på Holiday Club Åre den 18 december.

www.holidayclub.se

Av: Annika Rådlund Källa: Holiday Club