Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Scandics gäster kan nu donera hotellpoäng till Rädda Barnen

 
Scandics gäster kan nu donera hotellpoäng till Rädda BarnenScandic Hotels medlemmar kan skänka lojalitetspoäng som de samlat in från sina hotellövernattningar till Rädda Barnens projekt. Genom ett fördjupat samarbetsavtal som träffats mellan Scandic Hotels och Rädda Barnen kan Scandic-anställda och deras medlemmar bidra till Rädda Barnens arbete med inkludering och mångfald, bland annat genom att donera hotellpoäng som omvandlas till pengar.

-       Det är ett samarbete som vi på Scandic är väldigt stolta och glada över. Att alla våra medarbetare tillsammans med våra gäster och medlemmar kan hjälpa Rädda Barnen i deras viktiga arbete. Vi vill vara en positivt förändrande kraft i de samhällen där vi verkar och ser det här samarbetet som en viktig del i att omsätta våra värderingar till handling, säger Lena Bjurner, SVP HR & Sustainability på Scandic Hotels Group.  

 Syftet med det fördjupade samarbetet är att involvera och engagera Scandics medarbetare i projekt för att stödja Rädda Barnens arbete, samtidigt som det förenklar för Scandics medlemmar att bidra, då de från och med slutet av januari kan donera intjänade hotellpoäng.

-       Vi vill att våra medlemmar själva ska kunna bidra genom att skänka pengar eller lojalitetspoäng som de samlar ihop genom att bo hos oss, samt genom att delta i andra aktiviteter som anordnas på hotellen i samarbete med Rädda Barnen, säger Lena Bjurner.

Scandic Hotels i Sverige kommer att stödja Rädda Barnens projekt ”High five – idrott för alla”. Programmet lyfter frågor om kränkningar, diskriminering och övergrepp inom idrott för barn och ungdomar i Sverige. Idrott är glädje och kamratskap, men precis som i övriga samhället förekommer också utanförskap. Rädda Barnen är verksamma över hela landet och erbjuder föreningar stöd och verktyg för att upptäcka och motverka diskriminering, kränkningar och övergrepp. ”High Five” når även ut till nyanlända genom att introducera föreningslivet för unga och deras föräldrar.

-       Inom Rädda Barnens projekt High Five kämpar vi för att idrotten ska vara trygg, barn ska få sina rättigheter tillgodosedda och alla ska kunna vara med. Genom partnerskapet med Scandic kommer vi att fortsätta vårt arbete tillsammans med att skapa en trygg idrottsmiljö med målsättningen att idrottsföreningar ska ha en tydlig strukturer där det finns rutiner för att förebygga, upptäcka och hantera diskriminering, kränkningar och sexuella övergrepp, säger Elisabeth Dahlin, generalsekreterare Rädda Barnen.  


Om Scandic Hotels Group
Scandic är det största hotellföretaget i Norden med 16 000 medarbetare och med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling. Scandic Friends är Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen. 
www.scandichotelsgroup.com


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer