Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Scandic Talk och Scandic Victoria Tower öppnar upp aktivitetslounger för hela familjen

 
Scandic Talk och Scandic Victoria Tower öppnar upp aktivitetslounger för hela familjenLoungerna erbjuder aktiviteter för alla åldrar Under sommarperioden 18 juni till den 14 augusti öppnar de båda Scandichotellen upp aktivitetslounger för hela familjen. Loungerna erbjuder aktiviteter för alla åldrar i familjen med spel, sport och pyssel i olika sektionerna på hotellen.

För andra året i rad öppnar Scandic Talk upp sin 450 kvadratmeter stora aktivitetslounge med playstationstationer för bland annat FIFA 15, bildspelet Driveclub, Minecraft och Ratchet & Clank. I loungen finns även mer fysiska utmaningar som kan utövas på innebandyplanen eller kring pingisbordet.

 Dessutom har hotellet en pysselhörna för de lugnare aktiviteterna och en avkopplande soffhörna med ett större urval av tidningar för föräldrar att koppla av till.

- Redan förra året såg vi att aktivitetsloungen är väldigt uppskattad av alla familjer som besöker oss under sommaren och att det även är en anledning i sig att vara gäst på Talk. Vi vill kunna erbjuda alla våra gäster en härlig vistelse, säger Susanne Bjuhr, Hotelldirektör på Scandic Talk.

Nytt för i år är att även Scandic Victoria Tower öppnar upp en aktivitetslounge på 177 kvadratmeter med Playstation 4, Ratchet & Clank, Singstar Ultimate Party och Minecraft. I loungen finns även fysiska aktiviteter som pingis och studsmatta.

- Det här är nytt för oss i år och känns jättekul att kunna erbjuda barnfamiljer något extra när de besöker oss. Vi vill att hotellvistelsen ska bli lite av ett äventyr för våra yngre gäster, säger Jane Lundberg, Hotelldirektör på Scandic Victoria Tower.

Aktivitetsloungerna är en förlängning av Scandics familjevänliga erbjudande. Alla barn under 13 år bor för 0 kronor på Scandic där frukostbuffé även ingår. Barn under 13 år som bor på Scandic får även välkomstpresent på hotellen. 
www.scandichotels.se/alltid-pa-scandic/for-familjen


Scandic är det största hotellföretaget i Norden med 14 400 medarbetare och med ett nätverk av närmare 230 hotell fördelat på cirka 44 000 hotellrum.