Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Scandic lanserar nytt signaturhotell i Stockholm

 
Scandic lanserar nytt signaturhotell i StockholmTraditionella konferensrum har avskaffats och ersatts med rum för event och umgänge Nu presenterar Scandic det femte i raden av unika signaturhotell – Downtown Camper by Scandic.Det är det forna Scandic Sergel Plaza, på Brunkebergs torg i hjärtat av Stockholm, som genomgåren helomvandling för att efter sommaren 2017 återuppstå som en ny hotellupplevelse där naturengör intåg i storstaden. 

Gästerna bjuds in till ett ”base camp” för urbana upptäckare därvälbefinnande och gemenskap står i centrum.Downtown Camper by Scandic blir en social samlingsplats för såväl resenärer som Stockholmare.Genom konceptet gör naturen intåg i Stockholms mest urbana distrikt vid Brunkebergstorg. 

I linje medtidigare signaturhotell får hotellet en unik interiör och design som tolkar ett ”base camp” i en urban miljö.Förutom en egen ”lifestyle concierge”, ”in room bartender” och egen shop får gästerna möjligheten attslappna av under en öppen stjärnhimmel året runt.

– Hotellet erbjuder hela det unika kunderbjudandet som kommer med våra signaturhotell samtidigtsom det har hämtat inspiration från två världar, dels vår urbana närmiljö men också längtan till naturen.Vi vill skapa en ny typ av mötesplats med ett stort upplevelseutbud och en arena för mindfulnessmitt i storstaden, säger Thomas Engelhart, Kommersiell direktör för Scandic Hotels Group.

Genom hotellets ”lifestyle concierge” tipsas besökare om annorlunda upplevelser på hotellet och ute i staden, så som att hyra kajak och upptäcka Stockholm från vattnet, fördjupa sig i mindfulness, boka en takvandring, en löparrunda i grupp eller en yogaklass på taket.

Traditionella konferensrum har avskaffats, och ersatts med personliga rum och ytor för events, möten och samvaro där gränsen mellanarbete och fritid suddas ut. 

Hotellet får en egen grafisk profil och toalettartiklar med en doft signerad Downtown Camper. Hotellet öppnar efter sommaren 2017.

Om Scandics signaturhotell
Signaturhotellen marknadsförs under sitt eget hotellnamn med tillägget ”by Scandic” och präglas av sinunika historia, karaktär och ett annorlunda kunderbjudande. Hotellen är utformade som tydliga socialamötesplatser med ambitionen att vara en lika naturlig träffpunkt för lokala som tillresande besökare. Med kollektionen av signaturhotell vill Scandic attrahera nya kunder och möta efterfrågan hos resenärersom söker unika hotellupplevelser.
Haymarket by Scandic samt Grand Central by Scandic drivs idag som signaturhotell. Under 2017 och 2018 kommer förutom Downtown Camper även Hotel Norge i Bergen samt Scandic Marski i Helsingfors att öppnas som signaturhotell.

Verksamheter till försäljning