Sara Johansson Ӂrets Unga Chef 2015 "
27 Mar 2015
Det är Stockholms Stad som står bakom utmärkelsen och motiveringen för Sara Johansson lyder:
“Genom outtröttligt engagemang och rak kommunikation har hon motiverat sina medarbetare till ökat kundfokus och ansvarstagande. Hon har tillsammans med sina medarbetare lyckats skapa en prestationskultur där varje medarbetare ser sitt bidrag till helheten.”
- Det känns ju såklart jätteroligt att få detta pris. Jag var redan glad och väldigt stolt som nominerad så det här blir dubbel glädje. Det känns väldigt bra att gott ledarskap bland unga blir uppmärksammat och jag är oerhört ödmjuk inför att fortsätta leva upp till det goda omdömet, säger Sara Johansson.
- Vi är inte det minsta förvånade över att det är Sara som vinner denna utmärkelse. Sara är en väldigt bra ambassadör för Scandics värderingar och för vår ledarskapsfilosofi. Vi arbetar givetvis intensivt med att attrahera och träna de bästa ledarna i branschen, för att genom deras ledarskap nå våra framtida mål, vilket Sara nu är ett utmärkt bevis på, säger Henrik Dider, HR-chef på Scandic.
Syftet med priset ”Årets Ung Chef” är att belöna en ung chef som i sitt ledarskap inspirerar medarbetarna till nytänkande och utveckling och ansvar för sitt eget lärande.
Sara Johansson började på Scandic 2009, först som Receptionschef/Revenue Manager för två hotell i Umeå och 2011 med Revenue management för utvalda Scandichotell i norra Sverige. Innan Sara tillträdde tjänsten som Hotelldirektör på Scandic Ferrum, arbetade hon som Hotellchef på Scandic i Umeå. www.scandichotels.com
27 Mar 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"