Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sabis öppnar restaurang i Solna United

 
Sabis öppnar restaurang i Solna UnitedSolna United får restaurang och café i anslutning till entrén. Mat- och serviceföretaget Sabis öppnar restaurang och café i Skanskas projekt Solna United i Arenastaden, Solna. Öppning sker i oktober 2019 då de toppmoderna kontorslokalerna står klara för inflyttning.

Solna United ligger nära Solna station och erbjuder goda kollektivförbindelser med endast sju minuters resväg med pendeltåg från Stockholms City. Bland hyresgästerna finns bland andra Bavaria Stockholm, Knightec och Arla Foods.

– Samarbetet med Sabis är ytterligare en pusselbit som bidrar till att göra Solna United till en trivsam arbetsplats. Medarbetare och besökare får njuta av mat av hög kvalitet, lagad från grunden, i en vacker och inspirerande miljö. Restaurang och café ligger i direkt anslutning till byggnadens välkomnande entré, säger Fredrik Lantz, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Stockholm.

Familjeföretaget Sabis grundades 1874 och driver idag 27 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker i Stockholmsområdet. Med ett tydligt fokus på hållbarhet är visionen att skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten.

– Vi är väldigt stolta och glada över denna nyetablering. Att vi kommer in tidigt i projektet gör att vi tillsammans med Skanska kan skapa en väldigt bra helhetsupplevelse i Solna United. Med smarta lösningar kan vi erbjuda hög service och en bra matupplevelse för gästen, säger Madeleine Brehmer, vice vd på Sabis.


Jenny Marcuson Fors

Verksamheter till försäljning

 
  

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer