Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Rossini-semlan med överraskande innehåll

 
Rossini-semlan med överraskande innehållRossini-semlan - årets lyxigaste semla? Krögaren Pontus Frithiof har tillsammans med bagare Pelle Henriksson och köksmästare Andreas Edlund skapat Rossini-semlan som består av den traditionella bullen fylld med spansk mandelmassa, perigordtryffel och anklevermousse, rikligt toppad med riven tryffel.

Vi lanserar Rossini-semlan med glimten i ögat och som en reaktion på alla märkliga versioner vi sett de senaste åren. Rossini-semlan sammanför några av Pontus Groups favoritsmaker - tryffel, anklever och söt vetebulle, och blir ett förvånansvärt smakligt resultat, säger Pontus Frithiof.

Kanske är det rentav årets lyxigaste semla?

Rossini-semlan kostar 150 kronor hos Bakery and Deli i Tidningshuset by Pontus, DN-skrapan.

 http://pontusfrithiof.com/tidningshuset/

Av: Annika Rådlund

 

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer