Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Restaurangbiträden till Max Arlanda

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Sigtuna | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 6| Källa: Arbetsförmedlingen
Har du gästfokus, är serviceinriktad och längtar efter att blir en del av ett superteam?
Nu har du möjligheten att bli en del av HMSHost och vara en del av den internationella atmosfären på en flygplats då vi söker medarbetare till våra MAX-restauranger på Arlanda.
HMSHost är ett globalt Food & Beverage företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige serverar vi förstklassig mat och dryck på våra enheter på Skavsta Airport och Stockholm Arlanda Airport.
Vi är med och ger semesterfirare en bra start på sin resa, möjliggör att businessresenärer kan njuta av en perfekt espresso under sitt telefonmöte och ser till att kollegorna kan börja sin kick-off på bästa sätt. Som medarbetare hos HMSHost är du en del av ett härligt team som tillsammans vill överträffa våra gästers förväntningar och ge det lilla extra samtidigt som vi har kul och skrattar varje dag!
Arbetsuppgifterna består av allt från tillagning med montering av hamburgare och kassaarbete till disk och städning samt andra förekommande arbetsuppgifter.
Du ska ha ett intresse för mat och dryck, men du behöver inte ha många års erfarenhet, rätt attityd är det vi söker, resten får du av oss!
Vi serverar alkohol på alla våra enheter.
Tjänsterna vi söker för just nu är tillsvidareanställningar på heltid där man behöver kunna arbeta alla dagar i veckan
Vi vill självklart att du tar med dig ett leende till jobbet varje dag och förstår hur viktigt det är att sätta service och gästen i fokus. Vi värdesätter att du är noggrann, självgående, punktlig och ärlig.
För att kunna erbjuda alla våra gäster service i världsklass behöver du grundläggande kunskaper i Svenska och Engelska. Kan du fler språk är det ett plus i kanten!
Flygplatsen sover aldrig och vi har öppet 04:00-23:00 alla dagar i veckan.
Arlanda Flygplats är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket innebär att du som anställd måste genomgå en säkerhetsprövning inklusive registerkontroll för att få arbeta här. Som en del av säkerhetsprövningen behöver du kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste 5 åren, det kan vara tex betyg eller tjänstgöringsintyg. Det får inte finnas luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Har du varit bosatt utomlands de senaste 5 åren behöver du uppvisa ett, från respektive lands myndighet, dokument som visar att du inte förekommer i landets brottsregister eller är föremål för utredning.
Tveka inte att söka redan idag, vi genomför urval och intervjuer löpande.
HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer