Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Restaurangbiträde med stort intresse för service till ISS Örebro

 
PUBLICERAD: 12 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 11 februari 2022 | KOMMUN: Örebro | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Arbetsuppgifter som Restaurangbiträde och servicevärd till vår kund i Örebro:
ISS söker dig som har erfarenhet av service och som har ett stort intresse för mat och dryck.
Som Restaurangbiträde och servicevärd på ISS hos vår kund är du ansiktet utåt. Vi serverar lunch på hög nivå med ett hållbarhetstänk i modern fattning där du både bemöter gäst och ser över våra rätter tillsammans med ansvarig kock på plats. Viss cateringverksamhet kommer förekomma på plats hos vår kund där du tillsammans med din kollega har kontakt med beställaren, tar beställningar och möter kundens behov. Det ingår även städning av kök, översyn vad som behöver beställas hem, menyplanering, ta hand om disk och stötta i köket med frukost-, fika- och eller andra beställningar. Tjänsten är heltid, utförs under dagtid men det förekommer även vid vissa tillfällen event på kvällstid.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande med intresse för mat och dryck. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Som Restaurangbiträde i denna tjänst ska du ha gästen i fokus, vara serviceminded och vilja stötta och utveckla delar i kökskunskap. Kunskap och intresse för matlagning och hållbarhet är ett plus. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över serviceyrket och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare .

Vi ser att du har både lunch och a la carte-erfarenhet från servicebranschen. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande 6 månaders provanställning och tillträde snarast.
Förmåner såsom kompetensutveckling, friskvårdsbidrag med mycket mera.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Food and Beverage Manager Malou Werner, telefonnummer 0734-360423

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer