Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Restaurangbiträde

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 september 2022 | KOMMUN: Hudiksvall | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Värdshuset Glada Hudik är beläget vid E4:n intill Hudiksvall, ca 2,5 km från Hudiksvalls centrum.
Restaurangen har ca 150 sittplatser och serverar dagligen husmanskost och à la carte -rätter för ca 200-400 gäster. Värdshuset driver också hotell och vandrarhem med totalt ca 40 bäddar.
Nu söker vi en restaurangbiträde till vårt glada gäng! Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du är driftig, tar egna initiativ och trivs att arbeta både självständigt och i team. Vi letar efter en person som är pålitlig, serviceinriktad, stresstålig och strukturerad samt givetvis har ett gott humör :). Med detta hoppas vi hitta rätt person i vårt team.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du jobbar med kundbemötande, kassa, hjälper till med stekningen av våra à la carte -rätter samt med sedvanliga uppgifter i köket och i matsalen.
Vi lär dig också att checka in hotellgäster och ta emot bokningar. Att du pratar flytande svenska och bra engelska är ett måste för att ge den service våra kunder förväntar sig.
Vi söker dig som vill jobba deltid, heltid eller vid sidan av studier på kvällstid, helger och lov.
Känns det här rätt för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Bifoga din CV och personligt brev med din mejl när du söker tjänsten.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast eller enl. överenskommelse.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer