Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Restaurangansvarig

 
PUBLICERAD: 21 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 21 december 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Som restaurangansvarig på Gaubi ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada.
Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen alltid måste vara utmärkt.
Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen.
Vi älskar god mat och dryck och vi älskar såklart härlig inställning.
Gaubi køk och bar fokuserar vi på annorlunda pizzor och bowls. Bowlsen är allt annat än asian/fusion, utan är mer fokuserade på svenska råvaror och fräscha smakkombinationer.
Gaubi skall vara det lokala alternativet när du vill hämta en pizza på helgen eller umgås med vännerna över ett glas i en trevlig miljö.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer