Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Rekryteringsutbildning inom servering som ger stora möjligheter till jobb!

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 24 januari 2022 | KOMMUN: Norrköping | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 30| Källa: Arbetsförmedlingen
Är du arbetslös och intresserad av att jobba i restaurangbranschen?
Då har du nu världens chans, att få en kort utbildning som ger stora möjligheter till jobb!

7 st. arbetsgivare inom Hotell och restaurang (upptill 14 st. arbetsställen) i Norrköping som har brist på personal, har tillsammans med Arbetsförmedlingen och utbildningsleverantören Astar skräddarsytt en rekryteringsutbildning inom servering med målet att personerna ska erhålla en anställning på ett av företagen efter utbildningen.
Ena utbildningsstarten är den 31 januari och den andra den 14 februari i Norrköping. Utbildningslängden är endast 4 månader.

(Obs! För att kunna ha möjlighet att delta i denna rekryteringsutbildning är det ett KRAV ATT VARA ARBETSLÖS OCH INSKRIVEN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN. Du måste också kunna svenska i tal och skrift för att kunna tillgodose dig utbildningen.)

Serveringspersonal/Barpersonal arbetar med att ta emot beställningar och servera mat och dryck på restauranger. De är också företagets ansikte utåt och målet med denna insats är att ge kandidater en relevant grundutbildning som krävs för att arbeta som servitris/servitör och i branschen. Här kommer ni som blir uttagna att lära er att kombinera mat och dryck och allt för- och efterarbete för att gästen ska få en trevlig miljö.

På Astar får man en teoretisk utbildning i ämnen såsom:
- Hygien
- Livsmedel-och näringskunskap
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel
- Service och bemötande 1
- Mat och dryck i kombination
- Servering 1
- Drycker
- Drycker och ansvarfull alkoholservering
- APL på en av arbetsplatserna

REKRYTERINGSTRÄFF DEN 24 JANUARI!
För att inte öka smittspridningen har vi ett begränsat antal platser, anmäl dig BARA om din avsikt är att komma på träffen, har de personliga egenskaper som krävs, samt är beredd på att arbeta i restaurangbranschen.

Vi kommer inte ha en gemensam presentation av arbetsgivarna på träffen då vi inte vill samla ett stort antal personer tätt i samma lokal, så förbered dig genom att läsa om arbetsplatserna som söker serveringspersonal, så du vet vilka arbetsplatser du finner intressanta och som du vill bli intervjuad av när du kommer till rekryteringsträffen:

Louis De Geer: https://louisdegeer.se/restaurang/
Hotell Scandic Strömmen: https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/norrkoping/scandic-strommen/restaurang-bar/tegel
Hotell Scandic Nord: https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/norrkoping/scandic-norrkoping-nord/restaurang-bar/restaurang-och-bar
Östgöta Kök: https://www.ostgotakok.se/jobba-hos-oss-pa-ostgota-kok/
Vildmarkshotellet: https://www.vildmarkshotellet.com/matupplevelser
Kolmårdens djurpark: https://www.kolmarden.com/parken/mat-dryck
Harrys: https://www.harrys.se/restauranger/norrkoping/
Alkemisten: https://www.alkemistenbar.se/

Arbetsgivarna kommer efter intervjuerna göra ett urval av 30 st. personer som kommer att få starta utbildningen med målet att erhålla en anställning.

Låter detta intressant?
Är du serviceminded, driven, kan bemöta gäster med ett leende och har intresse av att arbeta i branschen?
Anmäl dig då till EN av tiderna på rekryteringsträffen den 24 januari, kl. 13.00, kl.14.00 eller kl.15.00 på Louis De Geer konsert och kongress, Dalsgatan 15.
Här blir du intervjuad av de arbetsplatser du är intresserad av att arbeta hos.

Anmälan till rekryteringsträffen sker via denna länk: https://simplesignup.se/private_event/187548/0eaa80505b

Glöm inte ta med flera kopior på ditt CV (gärna med foto) till träffen då det är många arbetsgivare. (Det finns ingen möjlighet att skriva ut eller kopiera CV i lokalen).

Obs! Lokalen är stor men tänk på att hålla avstånd till varandra i lokalen och medtag gärna munskydd. Kom INTE om du har förkylningssymtom!

Välkomna!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer