Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Receptionspersonal - extra natt och kväll

 
PUBLICERAD: 22 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 22 december 2021 | KOMMUN: Härryda | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du jobba extra hos oss på Landvetter Airport Hotel? Ett familjeägt, 4 stjärnigt hotell med 184 rum beläget på Landvetter flygplats. Vi är ett fullservicehotell, med konferens, restaurang och våra gäster kommer från hela världen.
Vi utökar nu vårt receptionsteam och söker dig som har tidigare erfarenhet från branschen och som har förmågan att ge suverän service!
Arbetet kommer vara mestadels på kvällar och nätter. Vi tror att du kanske har ett annat jobb och vill arbeta mer eller så kanske du studerar. Du tycker om att synas och har en positiv utstrålning, är passionerad kring ditt yrke och visar genuin omtanke och ett gott värdskap. Du är flexibel, lösningsfokuserad och du ser värdet i att de små detaljerna blir rätt.
I vår reception innefattar arbetet, förutom klassiska receptionsuppgifter såsom in och utcheckning, även bokning och fakturering.
Skicka ditt CV och personliga brev till oss, rekrytering sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu