Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Receptionist - Vintersäsongen 2021/2022

 
PUBLICERAD: 23 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 5 december 2021 | KOMMUN: Härjedalen | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker receptionister till vintersäsongen 2021–2022!
Vi söker dig som brinner för service och som tycker om att möta och arbeta med människor. Du ska vara beredd på att lugnt och självständigt kunna lösa gästernas frågor som de ställs inför. Du ska vara en glad person som är professionell, initiativtagande och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor.
Du är vårt första ansikte utåt för alla våra gäster!
Dina primära arbetsuppgifter är att välkomna våra gäster vid ankomst, checka in- och ut våra hotell- och lägenhetsgäster, sälja liftkort, ta emot synpunkter och sprida lämplig information till våra gäster om Ramundbergets utbud och lokalisering i och runt om Ramundberget.
Uppgifter som bl.a. ingår i ditt arbete som Receptionist:
Tjänsten innebär att du hälsar du våra gäster välkomna vid ankomst, checkar in- och ut våra hotell- och lägenhetsgäster och förser våra gäster med information om Ramundbergets utbud med allt från aktiviteter, mat, hyra etc. samt lokalisering i och runt om Ramundberget.
Du hanterar och assisterar våra gäster vid allmänna förfrågningar, önskemål, synpunkter och reklamationer på vara, tjänst eller objekt.
Du utför bokning och försäljning av liftkort, spårkort, massage, skidskola och andra aktiviteter som Ramundberget erbjuder.
I tjänsten ingår kassahantering och kassaredovisning.
Du arbetar och ansvarar för att daglig drift och rutiner följs i receptionen med uppdaterade listor till interna avdelningar och att trivselmiljön i våra allmänna utrymmen på hotellet är på topp som ex. tända ljus och brasa, piffa kuddar och plocka undan disk.
Du arbetar nära andra interna avdelningar inom Ramundberget som ex. städ, fastighet, bokning och gästservice.

Vi ser gärna att du som söker:
Har tidigare erfarenhet av receptionistarbete.
Du är en lugn problemlösare som inte räds av att hugga i där det behövs.
Har initiativförmåga och gillar att jobba självständigt i ett högt tempo.
Är positiv, vill bjuda på dig själv och tycker om att möta och arbeta med människor.
Har god datorvana och intresse för system.
God kunskap i svenska och engelska.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av bokningssystemet r360 och/eller liftkortskassa Axess.Varmt välkommen med din ansökan till oss i Ramundberget!

Ansök nu