Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Receptionist till Bomans hotell

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Trosa | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Receptionist
Nu söker vid Dig som gillar att ge service och som trivs i en miljö där det är full fart ! Som receptionist hos oss på Bomans Hotell kommer du att arbeta med de viktigaste vi har – våra gäster!  
 Du ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete och trivs med att arbeta i en miljö där mycket händer.
Vi värdesätter Din personlighet och din passion för serviceyrket.
Du är utåtriktad, med glimten i ögat, positiv och är van vid ett högt tempo. Du är ordningsam och vet hur man arbetar snyggt och effektivt i en reception.
Du har förmåga att kunna ta beslut, att samarbeta med övriga avdelningar, att hålla god kontroll på säkerheten för gäster och personal. Arbetet som receptionist är stundtals både stressande och krävande.

Du har flera års erfarenhet av liknande arbete samt talar och skriver flytande svenska och engelska. 
Tjänsten är 50-75%, arbetstiden är förlagd till dagar,kvällar och helger.
Provanställning 6 mån. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överneskommelse


Alla ansökningar kommer att behandlas löpande.


I Trosa hittar du det excentriska, unika och oändligt charmiga boutiquehotellet Bomans. Vi finns mitt i Trosas hamn, endast 7 mil söder om Stockholm. Alla 41 rum är individuellt inredda med föremål insamlade från olika resor runt om i världen.
Maten är klassisk och helst arbetar vi med ekologiska råvaror och det som finns runt oss i skog och mark.
Trosa är full av aktivitet, framförallt på sommaren, och hotellet är fullt av semestrande gäster. Resten av året har vi en blomstrande weekendmarknad där merparten av våra gäster kommer från Stockholm. I veckorna är det konferenser som gäller och vi har många bröllop och fester året om.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer