Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Receptionist 80%

 
PUBLICERAD: 2 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 15 augusti 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du ta dig an nya utmaningar på en arbetsplats där glädje, omtanke och påhittighet står i fokus? Då är du rätt person för oss!


Vem är du?
Vi söker dig som är en stjärna på service och bemötande, har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du gillar ett högt tempo, är organiserad, tar egna initiativ och har lätt att prioritera i utmanande situationer.


Tjänsten innefattar:
Du kommer främst att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, betalningar, rumsbokning, telefon- och mailförfrågningar mm. Du är ofta våra gästers första kontakt med hotellet och på många sätt en spindel i nätet.


Tidigare erfarenhet från arbete inom hotell är meriterande. Du skall även kunna formulera dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats mitt på Centralstationen i hjärtat av Göteborg. Vi är ett härligt gäng på ca 50 medarbetare där ett flertal har arbetat över 15 år, vilket borgar för trivsel. Vi tycker om att ha roligt och ordet omtanke betyder mycket för oss. Du har även en rad förmåner som rabatt på boende & restauranger inom First hotels.
Naturligtvis har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % och innefattar både dag-, kvällstid samt helgarbete. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde omgående.


Låter detta som något för dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer