Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Reception Sky Hotel Apartments Linköping!

 
PUBLICERAD: 22 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 6 december 2021 | KOMMUN: Linköping | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi behöver omgående utöka vårt team i receptionen och söker därför en starkt lysande stjärna till Sky Hotel Apartments i Linköping!
Med bästa läge i centrala Linköping ligger Sky Hotel Apartments. Här finns vårt unika hotellkoncept där alla rum är rymliga och har eget kök, som även finns i Tornet i Linköping och på Kungsholmen i Stockholm. Våra Hotel Apartments är perfekta för gäster som vill övernatta en natt eller känna sig som hemma en längre period.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Du behöver helst kunna börja din upplärning omgående men viktigast är att det blir rätt person till vårt team.
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom service, och som har fyllt 20 år. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete i en hotellreception och om du tidigare arbetat i ett hotellsystem.
Som receptionist på Sky är du spindeln i nätet i vår reception och oftast den första som möter gästen. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner.
Vi ser att du som person är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta alla våra gäster. Vidare egenskaper för att lyckas i rollen är att du är strukturerad, gillar att ha koll, är noggrann, flexibel och har stor ansvarskänsla. Du bör känna dig trygg i att arbeta självständigt då du är ensam på vissa bemannade arbetspass. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet liksom att du själv vill medverka till att vi fortsätter vara ett glatt, familjärt team som trivs ihop och som hjälper varandra att bli framgångsrika på jobbet.
Datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.
Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt team på Sky?
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Ulrika Jonsson, Operation Manager Sweden.
Vi tar endast emot ansökningar per mail.
Ulrika.Jonsson@skyhotelapartments.se .
Om Sky Hotel Apartments
Sky Hotel Apartments, Tornet – 70 hotel apartments i Linköpings högsta hus, Tornet.
Sky Hotel Apartments, City – 82 hotel apartments på Kungsgatan mitt i Linköping city.
Sky Meetings - Konferensavdelning på vån 18 och 19 i Tornet, Linköping.
Sky Town Apartments – 62 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping.
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm.

Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.
www.skyhotelapartments.se

Ansök nu