Recept på restaurang Yellows signaturdrink Mango Russian
10 Apr 2018

Filmon Michael, som tidigare varit med i dansgruppen Bounce tror på kycklingkonceptet.- Det är en bra proteinkälla och många kommer att tilltalas av konceptet ur en hälsosynpunkt. Menyn har några få väl utvalda rätter och det finns även vegetariska alternativ för den som önskar.
Vinlistan är tänkt att följa matmenyn som kommer att bytas ut ofta.
– Jag har velat skapa en restaurang med familjekänsla, ett avslappnat ställe.
Den ena delen av lokalen har restaurangbord och i den andra är det en bar med bord och höga barstolar.
Oscar Högberg, drift-och barchef delar här med sig av receptet på restaurangens signaturdrink Mango Russian.
Restaurangen öppnar imorgon 11 april och kommar att servera både lunch och middag.
Mango Russian
2 cl mango cordial
2 cl citronjuice
Toppa med Russian och garnera med en citronskiva.
Mangocordial
Lika delar Mangopuré och Vitt vin
Mörk sirap
Sockerlag
Limejuice
Bygg direkt i glaset och toppa med russian, serveras med en citronskiva och lite torkad mango.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Yellow
10 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"