Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Recept på Johnny’s Julsenapssill

 
Recept på Johnny’s JulsenapssillFörra året utökade Johnny’s sitt sortiment med en kryddig julsenap. Nyheten gjorde succé och sålde slut i butik långt innan jul därför kommer den tillbaka i sortimentet även i år.

Johnny’s®Julsenap är smaksatt med en härlig mix av klassiska julkryddor som nejlika, kardemumma, muskot och kanel. Den juliga kryddblandningen och den grova, korniga konsistensen ger Johnny’s Julsenap dess speciella smak och karaktär. Senapen är generös och inbjudande, med en kryddig doft.

Johnny’s Julsenap passar bra till det mesta på julbordet. Ett tips är att använda den när du griljerar julskinkan, eller varför inte på skinkmackan?

– I år ville vi testa något nytt, så vi gjorde en egen senapssill med Johnny’s Julsenap som bas. Sillen är lätt att tillaga och smakar fantastiskt gott – ett måste för alla sillälskare! Hemmagjord senapssill är också en bra gå-bort-present, säger Frida Källgren, Brand Manager för Johnny’s.

Recept:

Johnny’s Julsenapssill

Du behöver:


• 300 gram inlagd sill

• 1 dl Johnny’s® Julsenap
• 4 msk socker

• 1 tsk salt

• 1 dl rapsolja

• 3 msk vatten

• 2-3 msk vitvinsvinäger
• 0,5 dl hackad dill  

Gör så här:

1. Sila bort lagen från sillen

2. Mixa Johnny’s® Julsenap med socker, salt och vinäger
3. Tillsätt olja, lite i taget under omröring

4. Tillsätt vatten, dill och sill och blanda väl

5. Kyl senapssillen i cirka ett dygn innan servering  


 www.kavli.se 



Av: Annhika Rådlund Källa: Kavli

Taggar

Jul Mat Recept Sill

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer