Recept på Halloweendrinkar
29 Okt 2018

Dark Kir Highball
Ingredienser:
4 cl Carta Blanca eller annan ljus rom
3 cl svartvinbärsdryck
2 cl limejuice
Svart karamellfärg
Ginger beer
Gör såhär:
Häll alla ingredienser i ett highballglas med kub-is och toppa sedan med ginger beer. Häll i några droppar karamellfärg för att få drinken helt svart.
Bat Blood Mojito
Ingredienser:
4 cl Carta Blanca eller annan ljus rom
2 cl blodapelsinjuice
2 cl limejuice
1 cl grenadin
2 tsk socker
6-10 myntablad
Gör såhär:
Lös upp sockret i rom, blodapelsin och lime. Lägg på mynta och krossad is och blanda väl. Häll grenadin försiktigt på toppen och garnera med myntablad.
Zombie
Ingredienser:
3 cl Carta Blanca eller annan ljus rom
1 cl Carta Negra eller annan mörk rom
1 cl Triple sec
3 cl citronjuice
4 cl apelsinjuice
2 cl grenadin
En apelsin
Ett körsbär
Gör såhär:
Skaka ingredienserna med is och häll i ett stort glas. Dekorera med apelsinhjul och körsbär.
Dark Kir Highball (alkoholfri variant)
Ingredienser:
4 cl svartvinbärsdryck
2 cl limejuice
Svart karamellfärg
Ginger beer
Soda
Gör såhär:
Häll alla ingredienser i ett highballglas med kub-is och toppa med ginger beer. Tillsätt några droppar karamellfärg för att få till en härlig svart färg.
Av: Annika Rådlund Källa: Bacardi
29 Okt 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
24 kockar vidare till kvaltävlingen i Årets kock -22
"I år har nivån varit väldigt hög och det gjorde det svårare än på länge för oss i juryn"
-
Vinn fina priser i vår tävling
Tävlingen pågår i två dagar
-
Miss Li lanserar ekologisk och vegansk cava
"Min cava är precis som jag"
-
Vinnare i kategorin ”Healthy food”
"Den här vinsten gör oss riktigt stolta"
-
Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi
"Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi"
-
Restaurangskifte på Åhléns city
Pane Fresco flyttar ut
-
Tillfällig bar i Hornstull - byggd av pärlplattor
"Vi älskar att utforska det nya, från bryggtekniker och smaker till konst och kultur"