Recept: Kaffedrink toppad ned mörk choklad och rostad kokos
21 Aug 2019
Du behöver:
1 msk Chokladsås
1 dl Löfbergs ICE Double Espresso
4 cl mörk rom (ej rom för en alkoholfri variant)
2 dl kokosgrädde
5 st Isbitar
1 tsk Riven mörk choklad
1 msk Rostad kokos
Gör så här:
Ringla chokladsås på insidan av glasetBlanda rom, kokosgrädde och ICE double espresso med isbitar i en shaker och skaka noga. Häll upp i glaset och toppa med riven choklad och rostad kokos.
21 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"