Recept: Gul påskdrink med rosa saltkant
9 Apr 2022

Denna cocktail passar fördrink eller som en avec efter påskmaten. I en bar kan drinken med fördel förberedas för flera i en kanna. Innan servering: saltkanta glasen med rosa Himalayasalt för att ge drinken en extra färgklick, en rosa härlig nyans som matchar perfekt till den klargula mangofärgen.
Frozen Mangomargarita
Du behöver:
2,5 cl Cointreau
4 cl tequila
1 näve fryst mango
2 cl limejuice
1/2 skopa is
Kosher salt eller Himalayasalt
Så här gör du:
1. Mixa Cointreau, tequila, fryst mango, limejuice och is i en blender.
2. Fukta glasets kant och saltkanta det, gärna med Himalayasalt.
3. Garnera med färsk mango eller påskgodis.
9 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
24 kockar vidare till kvaltävlingen i Årets kock -22
"I år har nivån varit väldigt hög och det gjorde det svårare än på länge för oss i juryn"
-
Vinn fina priser i vår tävling
Tävlingen pågår i två dagar
-
Miss Li lanserar ekologisk och vegansk cava
"Min cava är precis som jag"
-
Vinnare i kategorin ”Healthy food”
"Den här vinsten gör oss riktigt stolta"
-
Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi
"Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi"
-
Restaurangskifte på Åhléns city
Pane Fresco flyttar ut
-
Tillfällig bar i Hornstull - byggd av pärlplattor
"Vi älskar att utforska det nya, från bryggtekniker och smaker till konst och kultur"