Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Rakning inför publik på på Clarion Malmö Live

 
Rakning inför publik på på Clarion Malmö LiveRakning på Clarion Malmö Live ger klirr i kassan till Movember Foundation I syfte att uppmärksamma mäns hälsa och välbefinnande anordnar Clarion Malmö Live en afton för hela familjen. Hotellets ’Living Room’ kommer att fyllas med aktiviteter orienterat kring en Shave Down och där större delen av intäkterna oavkortat går till Movember Foundation.

Movember Foundation är en global välgörenhetsorganisation med målet att hjälpa män att leva lyckligare, hälsosammare och längre liv. Sedan 2003 har flera miljoner deltagit i denna hälsorörelse för män och samlat in 4.5 miljarder kronor som har finansierat mer än 1 000 program med fokus på prostatacancer, testikelcancer, mental hälsa och fysisk aktivitet. Varje år i november uppmanas män över hela världen att kultivera en mustasch, dels för att visa att man stödjer rörelsen, men även som en konversationsöppnare – en av de största anledningarna till mäns mentala ohälsa är att de i regel inte är bekväma att prata om sina problem.

Under kvällen skickar Malmö Redhawks ett antal spelare som inleder Movember månad med en klassisk Shave Down, det vill säga att man startar månaden med att helt raka sig för att sedan påbörja arbetet med mustaschen. Barberarsalongen The Barber från Malmö står för expertrakningen, tatuerare från Salong Betong kommer ner från Stockholm för att erbjuda tatueringar inför levande publik och för en liten summa kan även besökarna få ta del av respektive aktivitet. Alla intäkter till ovanstående går dessutom oavkortat till Movember Foundation.

Living Room är en levande mötesplats i hjärtat av hotellet på första våningen och Clarion Malmö Live fyller ut kvällens aktiviteter med whiskeyprovningar från Mackmyra, DJ och en hoppborg för de allra yngsta.

Clarion Malmö Live välkomnar alla som vill starta igång Movember med en rolig kväll, som gör gott. Tisdag 1/11 kl 17.00-21.00.


www.clarionlive.se
 www.choice.se/clarion

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten.

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. 


Verksamheter till försäljning