Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

ProfilHotels Halmstad Plaza söker Souschef till Angelini

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 14 augusti 2022 | KOMMUN: Halmstad | YRKE: Souschef | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Upplev den sköna staden Halmstad och bo på vårt nya tillskott ProfilHotels Halmstad Plaza, belägen mitt i den centrala delen av staden. Här bor man nära havet, centralstationen, shopping, nöjen och kultur. Med en förankring i lokala aktörer och leverantörer har vi satt en lokal prägel på hotellet, byggt med högkvalitativa material och med en utsmyckning som fyller detta fyrstjärniga hotell med färg och liv. Hotellets takterass erbjuder en havsutsikt utöver det vanliga. En plats och miljö att trivas i med en bedårande utsikt.Beskrivning
Vi söker nu flera medarbetare för att stärka upp vårt team i Halmstad.

Vi söker dig som kan ta ansvar och arbeta självständigt och som alltid levererar service med en positiv och energisk inställning. Du är trygg, säkerhetsmedveten och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi arbetar för våra gästers välbefinnande över gränserna och det ska vara självklart för dig att hjälpa till där det behövs.
Vi har en restaurang med ca 180 sittplatser samt uteservering under sommarmånaderna, en lobbybar på entréplan samt en skybar på nionde våningen med utsikt över hela Halmstad.
Arbetsuppgifter
Du arbetar aktivt i service med ett nära samarbete till kökschefen. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: matlagning, menyplanering, inköp, kvalité och hygien.

Som souschef kommer du att bistå och driva vår kökschefs ambition framåt, och din primära arbetsuppgift är att leda vårt team framåt. Du ska säkerställa den bästa produkten samt bistå vår kökschef när han inte är på plats. Mindre administrationer kan också förekomma.

Du har passion för matlagning och ett öga för detaljer. Vidare är du flexibel och har många bollar i luften för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Du håller ordning och reda och följer alla städrutiner som finns i ett kök.  

 

Kvalifikationer
För att ansöka om tjänsten som souschef har du erfarenhet och/eller utbildning inom yrket.
Du talar flytande svenska och engelska.

 

Villkor
Ansökningarna kommer att behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer