Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Premiär för Burgarnatten 28 maj

 
Premiär för Burgarnatten 28 majBurgarnatten kommer att arrangeras 28 maj i Malmö. Den 28 maj på Internationella Burgardagen så anordnas Burgarnatten för första gången någonsin. Ett evenemang där burgarfantaster kan smakprova olika tolkningar på burgare från 8 av Malmös restauranger, under en och samma kväll.

Idén om en burgarnatt har funnits med ett tag, men nu blir den äntligen verklighet.
- Som ena grundaren till Internationella Burgardagen några år tillbaka så har jag länge funderat på något större evenemang kring just burgare på denna dag. När jag förra året gjorde min första Matnatten så kände jag att det var det här var vägen som vore framåt, en Burgarnatt. Så tillsammans med TasteTickets har vi nu satt ihop en sådan dag för alla burgarälskare där ute säger Pierre Orsander, burgarkonsult och initiativtagare.

Matnatten är ett etablerat koncept från 2014 där med ett förköpt klippkort där deltagaren erbjuds provsmakning från ett dussintal restauranger och krogar i sydsvenska städer. Tanken är att förstärka stadens position som ledande restaurangstad.

- Vi har länge funderat på att utöka med ytterligare ett matkoncept, med samma upplägg som Matnatten fast nischat på en speciell maträtt. Och göra det i samband med en högtid om en maträtt som är så omtyckt världen över, känns som ett vinnande koncept” berättar Emelie Wilander, arrangör på Taste Tickets.


www,burgarnatten.seAv: Annika Rådlund Källa: Burgarnatten
Foto: Getty Images