Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Premiär för Backyard Brew High Wheeler

 
  • Backyard Brewery High Wheeler

    Backyard Brewery High Wheeler

Föregående
Nästa
 
Den 1 juni lanseras Backyard Brew High Wheeler – en alkoholfri lager från experimentbryggeriet Backyard Brewery i Falkenberg.

 Den växande cykelkulturen har inspirerat både namn och design på High Wheeler – där cykelns stora hjul symboliserar mycket smak medan det lilla hjulet står för en låg alkoholstyrka. High Wheeler har en tydlig humlekaraktär och frisk smak av citrus, söt aprikos och brödiga malttoner. 

– Vi ville skapa ett modernt alkoholfritt öl och inspirerades av gemenskapen i den urbana cykelkulturen. Att döpa ölet till High Wheeler blev den perfekta metaforen; stort hjul – mycket smak, litet hjul – ingen alkohol, säger Nils Nordqvist, Brand Manager för Backyard Brew.

Fräsch lager med brödiga malttoner
Den moderna lagerölen Backyard Brewery High Wheeler har en tydlig humlekaraktär och toner av frisk citrus och söt aprikos i kombination med brödiga malttoner.

Backyard Brewery High Wheeler säljs i 33 cl stubby-flaska och serveras bäst kall, mellan 6 och 8 grader. Den ljusa lagern går utmärkt att dricka till salta rätter som Fish & Chips, där man även kan applicera i en skvätt High Wheeler i frityrsmeten för att stärka smakupplevelsen.

Backyard Brewery High Wheeler lanseras på Systembolaget den 1 juni 2016.


Carlsberg Sverige
Carlsberg Sverige utvecklar, tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin- och spritsortiment. Carlsbergs har en bryggartradition som sträcker sig 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa och Pepsi är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i den internationella koncernen Carlsberg Group, med verksamhet i över 40 länder.


www.carlsberg.se

Taggar

Öl Nyheter