Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Praktiskt ångskåp på hotellrummet

 
Praktiskt ångskåp på hotellrummetÅngskåpet LG styler på Clarion Sign Stockholm.   Nordic Choice Hotels har ingått ett samarbete kring LG:s  klädvårdsprodukt  LG Styler,
ett smart ångskåp som snabbt och enkelt fräschar upp de flesta typer av plagg, tar bort dålig lukt, skrynklor och allergener, har en byxpress i dörren och kan även användas för skonsam torkning av ömtåligare material.

 Med skåpen utplacerade på utvalda Nordic Choice Hotels kan hotellkedjans gäster bekvämt, snabbt och enkelt ska fräscha upp sina kläder utan att behöva ta fram strykjärnet eller söka upp en kemtvätt.

–När vi förstod att våra gäster via ett snabbt och dessutom miljövänligt sätt, kunde erbjudas en uppfräschning av kläderna utan strykjärn eller kemtvätt, kände vi direkt att detta är något vi vill testa. Vi ser behovet hos våra gäster så nu känns det fantastiskt att vi kan erbjuda dem ytterligare ett mervärde till deras vistelse, säger Terje Ropstad, tf Senior Vice President Clarion Hotel.

Först ut är Clarion Hotel men tanken är att flera kedjor inom Nordic Choice skall installera LG Styler. Tjänsten kommer främst att erbjudas utan kostnad till Nordic Choice Clubs platinum-medlemmar men under implementeringsperioden kommer samtliga medlemmar att ha tillgång till tjänsten.

LG Styler har sedan en tid tillbaka testats i sviten på Clarion Hotel Sign i Stockholm och fått ett mycket positivt gensvar. Nu installeras ångskåpet även på utvalda hotell i Sverige och på samtliga Clarion-hotell i Norge.

–Nordic Choice Hotels är en perfekt partner för oss, då de har många hotell med bra lägen och tillgänglighet. Genom det här samarbetet får LG möjligheten att nå ut till allt ifrån affärsresenärer till familjer på ett helt nytt sätt, vilket känns jättespännande, säger Daniel Lamborn, Nordisk Marknadschef på LG Home Appliances

LG Styler lanserades i Sverige i slutet av förra året och produkten är tänkt att användas på hotell, restauranger, flygplatslounger, spa-anläggningar, kontorsreceptioner och även modehus, klädkedjor och kemtvättar som vill erbjuda sina kunder något extra.LG Electronics Home Appliances Company
är en aktör inom vitvaruindustrin och sortimentet innefattar kylskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner, köksprodukter, dammsugare och inbyggnadsprodukter. 

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med 190 hotell och 16 000 anställda i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotel och Clarion Hotel, samt 20 fristående hotell. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: LG

Taggar

Produkt Spa Hotell