Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Poolkock

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 27 september 2021 | KOMMUN: Hjo | YRKE: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Du skall tycka att mat är fantastiskt, tycka det är kul att samarbeta med alla arbetsgrupper som berörs av måltiden. Som poolkock har du alla Måltidsenhetens kök som arbetsområde. Maten lagas från grunden med svenska råvaror så mycket som går och vi strävar efter en hög kvalité på våra måltider som serveras.

Du skall vara flexibel och eget körkort och bil är ett krav.

Grundanställningen är på 87,5% men mertid förekommer utifrån behov i köken.

Arbetsuppgifterna som poolkock innebär att jobba vid ordinarie personals frånvaro vilken ställer krav på flexibilitet och ansvarstagande. Ensamarbete förekommer. I kommunen finns 9 kök som omfattar förskola, skola samt äldreomsorg. Arbetet är självständigt och goda kunskaper inom yrket krävs.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat, hälsa och hållbarhet.

Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand.
Du är utbildad kock och har erfarenhet från yrket.ÖVRIGT
Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer