Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Pontus Frithiof startar nytt restaurangkoncept i DN-skrapan

 


Nu lanserar Pontus Frithiof ett nytt, unikt restaurang- och eventkoncept, Atelier 23 – en kreativ mötesplats med  enastående utsikt, på våning 23 i DN-skrapan i Stockholm. Atelier 23 är en ny typ av restaurangupplevelse, utan regelbundna öppettider med teman och samarbeten i fokus.

Pontus vill gå tillbaks till sitt ursprungtänk från Pontus in The Green House. Maten blir klassisk välsmakande, med moderna inslag. Det övergripande restaurangkonceptet bygger på lokala råvaror och säsongsbetonade menyer.

- DN-huset är ett landmärke och i kombination med utsikten blev första intrycket, Det här ska vi ha! Samarbetet med Fabege går tillbaka till 2007 så beslutet att vi skulle arbeta tillsammans var enkelt i och med att vi delar samma värderingar, säger Pontus Frithiof, grundare Pontus Group.

Det är många aktiviteter som pågår parallellt i Tidningshuset just nu. Summit öppnar en co-working lounge med mötesplatser från mindre rum för sex personer till en hel bokningsbar biograf, entréerna byggs om och lunchrestaurangen renoveras för att öppnas i ny regi senare i höst. Allt för att öka service- och tillgängligheten i området.

-          Först och främst vill vi förstås erbjuda våra hyresgäster en hög servicenivå här i Marieberg, men vi vill också att alla stockholmare ska få möjlighet att njuta av stadens kanske mest hänförande utsikt kombinerat med en matupplevelse signerad Pontus Frithiof, säger Mattias Nordstedt, marknadsområdeschef Fabege.

Pontus Frithiof öppnar nytt restaurangkoncept i DN-skrapan. Foto: Annika Rådlund Pontus Frithiof öppnar nytt restaurangkoncept i DN-skrapan. Foto: Annika Rådlund

Atelier 23 Foto Annika Rådlund Atelier 23 -på 23:e våningen i DN skarpan. Foto Annika Rådlund

www.pontusfrithiof.com

Taggar

Artikel Artiklar