Öppnar ny restaurang på stadsteatern
2 Feb 2023

–Det här kommer bli ett både efterlängtat och värdefullt tillskott för teaterns verksamhet. Ombyggnaden av restaurangen har av byggtekniska skäl, men också på grund av pandemin, dragit ut på tiden. Men nu ser vi fram emot att återigen kunna erbjuda teaterns besökare möjlighet att äta god mat och umgås i teaterhuset både före och efter föreställningarna”, säger Charlie Fält på Helsingborg Arena och Scen som varit ansvarig för projektet.
Isabell Seger och Felix Paradis som driver Nabo Matbar kommer tillsammans med Eva Sköld och Kristoffer Sköld som driver Regio att ta över den snart femtioåriga restaurangtraditionen på Helsingborgs stadsteater.
–Vi känner oss oerhört inspirerade att utveckla den här verksamheten. Det finns mängder med möjligheter som vi verkligen längtar efter att förverkliga. Själva huset ligger ju på bästa läge i centrum, och vår ambition är att teaterns restaurang ska bli en härligt pulserande mötesplats både för teaterns besökare och andra som vill njuta av god mat i en trevlig miljö, säger Isabell Seger.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Helsingborgs stadsteater
2 Feb 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"