Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Öppnar ny restaurang på stadsteatern

 
Öppnar ny restaurang på stadsteaternPå bilden (fr vänster): Felix Paradis, Staffan Sjöstrand, Isabell Seger, Eva Sköld, Kristoffer Sköld, Moqi Simon Trolin, Charlie Fält, Micha Mania, Sandra Fäldt Persson och Max Granström. Helsingborgs stadsteater skrivit kontrakt med det bolag som från och med den 1 september ska driva teaterns restaurangverksamhet. Bakom det nybildade bolaget står ägarna till de välrenommerade restaurangerna Regio och Nabo Matbar.

–Det här kommer bli ett både efterlängtat och värdefullt tillskott för teaterns verksamhet. Ombyggnaden av restaurangen har av byggtekniska skäl, men också på grund av pandemin, dragit ut på tiden. Men nu ser vi fram emot att återigen kunna erbjuda teaterns besökare möjlighet att äta god mat och umgås i teaterhuset både före och efter föreställningarna”, säger Charlie Fält på Helsingborg Arena och Scen som varit ansvarig för projektet.

Isabell Seger och Felix Paradis som driver Nabo Matbar kommer tillsammans med Eva Sköld och Kristoffer Sköld som driver Regio att ta över den snart femtioåriga restaurangtraditionen på Helsingborgs stadsteater.

–Vi känner oss oerhört inspirerade att utveckla den här verksamheten. Det finns mängder med möjligheter som vi verkligen längtar efter att förverkliga. Själva huset ligger ju på bästa läge i centrum, och vår ambition är att teaterns restaurang ska bli en härligt pulserande mötesplats både för teaterns besökare och andra som vill njuta av god mat i en trevlig miljö, säger Isabell Seger.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Helsingborgs stadsteater

Taggar

Nyheter Restaurang