Öppnar ny restaurang på stadsteatern
2 Feb 2023
–Det här kommer bli ett både efterlängtat och värdefullt tillskott för teaterns verksamhet. Ombyggnaden av restaurangen har av byggtekniska skäl, men också på grund av pandemin, dragit ut på tiden. Men nu ser vi fram emot att återigen kunna erbjuda teaterns besökare möjlighet att äta god mat och umgås i teaterhuset både före och efter föreställningarna”, säger Charlie Fält på Helsingborg Arena och Scen som varit ansvarig för projektet.
Isabell Seger och Felix Paradis som driver Nabo Matbar kommer tillsammans med Eva Sköld och Kristoffer Sköld som driver Regio att ta över den snart femtioåriga restaurangtraditionen på Helsingborgs stadsteater.
–Vi känner oss oerhört inspirerade att utveckla den här verksamheten. Det finns mängder med möjligheter som vi verkligen längtar efter att förverkliga. Själva huset ligger ju på bästa läge i centrum, och vår ambition är att teaterns restaurang ska bli en härligt pulserande mötesplats både för teaterns besökare och andra som vill njuta av god mat i en trevlig miljö, säger Isabell Seger.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Helsingborgs stadsteater
2 Feb 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"