Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Operativ hovmästare sökes till Brasserie Vidbynäs i Nykvarn

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Nykvarn | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
VI SÖKER DIG
Vi söker två operativa hovmästare för att leda vår restaurangpersonal. Det blir ett kreativt arbete där du även är med och utvecklar vårt nya brasserie-koncept i samarbete med VD och restaurangledning.
Som hovmästare ansvarar du för att leda och koordinera det dagliga arbetet samt ansvarar får öppning och stängning de dagar du är på plats. Du kommer även kunna vara med i planering av dryckesmenyn så om du har en sommelierutbildning eller motsvarande erfarenhet så är det meriterande.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi förväntar oss att du har god framförhållning, är duktig på planering, logistik och schemaläggning. Du bör vara strukturerad, proaktiv och ta egna initiativ, flexibel och van att hålla igång många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa både gästers och medarbetares förväntningar. Du bidrar till positiv energi bland gäster och kollegor.
KRAV
Flytande svenska är ett krav, samt att du behärskar engelska
Vi ser gärna att du har bra datakunskap
Det är en fördel om du bor i närområdet
Körkort är ett måste

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är 100 % med 6 månaders provanställning och i tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Lön och anställningsförmåner enligt överenskommelse. Tillträde omgående.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer