Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Operation Manager

 
PUBLICERAD: 2 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 15 september 2022 | KOMMUN: Karlstad | YRKE: Hotellvärd/Hotellvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker nu Dig som vill driva och utveckla vårt hotell tillsammans med vår ägare. Du kommer att vara delaktig i kommande beslut och hotellets utveckling.
Det vi söker är en Operation Manager, en roll där Du kommer att ha det operativa ansvaret för hotellet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är beredd att jobba både praktiskt med rumsstäd och andra dagliga sysslor men också administrativa uppgifter som bokning, fakturering, säkerställa hotellets närvaro i sociala medier och relevanta online travel agencies.
Vår ägare är öppen både för traditionell anställning och en lösning med arrende eller liknande.
Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på hotell och är van att jobba i Microsoft Office och PMS system som Techotel samt goda språkkunskaper i Svenska och Engelska.
För mer information kontakta Anders Pertun på [email protected] , maila din ansökan med CV och referenser till [email protected]
Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer