Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

O´Learys Gamla Stan söker Hovmästare

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker dig som
Har arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket.
Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs.
Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team.
Arbetsuppgifter
Din yttersta roll som Skiftledare är att stötta Platschef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc.
Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen eller som bartender.
Som Skiftledare kommer du exempelvis att:
Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift
Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras
Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar etc
Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift
Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov
Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift
Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Platschef eller är på platsSök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: 75-100%
ARBETSTIDER: Fokus Kväll/Helger
PLATS: Gamla Stan
VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer