Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nya smoothies från Brämhult

 
Nya smoothies från BrämhultVitamin, Energi, Kraft, Balans och Fokus från Brämhults. Fokus och Balans nya smoothies från Brämhults

Brämhult har lanserad de nya smakerna Balans och Fokus. De kompletterar Brämhults smoothiessortiment som idag består av Kraft, Vitamin och Energi. I den vita smoothien Balans blandas exotiska smaker som kokos med nordisk fläder. Tillsammans blir det en mättande, fräsch smoothie som tilltalar många. I gröna Fokus har avokado blandats med grön kiwi, äpple och spenat för att skapa den perfekta balansen. Fokus innehåller även chlorella-algen som inte bara ger smoothien en fin grön färg utan som också innehåller protein och vitamin B12.

Brämhults omtyckta favoriter, citrusfyllda Kraft med mango, pumpa och ananas och Vitamin med blåbär, hallon och svarta vinbär kommer dessutom att lanseras som storpack. 

– Vi är stolta över att presentera nyheterna Balans och Fokus. Balans innehåller bra fibrer som hjälper matsmältningen och Fokus blir en glädjande grön nyhet för alla som vill ha en krämig smoothie utan banan. Extra kul är det att vi i vinter också kan erbjuda två av våra smoothies i större förpackningar, något som många kunder efterfrågat, säger Stina Haglund, produktutvecklare och Senior Brand Manager på Brämhults.

Brämhults smoothies har fått namn som ska hjälpa konsumenten att göra sitt val i smoothiehyllan och består av fem olika smaker, Vitamin, Energi, Kraft, Balans och Fokus. Alla innehåller härliga kombinationer av bär, grönsaker och frukter som gör gott för kroppen.

Brämhults smoothies innehåller inga tillsatser, inget tillsatt socker och är gjorda på 100 % frukt och grönsaker.


 Storleken har ändras från 380 ml till 300 m blir mer anpassad för att drickas till en måltid eller on-the-go. Rekommenderat pris är ca 22 kr för en flaska om 300 ml och ca 35 kr för en flaska om 850 ml.


Brämhults
 Till presseriet kommer ca 400 ton frukt och grönt i veckan, som pressas och levereras. En nypressad juice är frukt pressad så nära konsumtionstillfället som möjligt, färskt på riktigt.