Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nya kalla dricksoppor från Kelda

 
Nya kalla dricksoppor från KeldaGurka, avokado, mynta, spenat, spirulina och Morot, mango, citron, ingefära, chili samt Tomat, paprika, jordgubb, svartpeppar. Nu lanserar Kelda en kall dricksoppa fullproppad med grönsaker. Perfekt som ett lättare mål för människor på språng.

Oavsett när du behöver fylla på med energi är nya Kelda Go Soup, kall dricksoppa ett perfekt mellanmål eftersom du kan dricka dem direkt ur flaskan när du är på språng.

Idag finns det många alternativ för den som är ute efter ett snabbt mellanmål men många av produkterna är söta. Vi ser att det finns en efterfrågan på grönsaksbaserade on-the-go alternativ som funkar både som mellanmål och som en lättare lunch i kombination med något annat. Våra nya dricksoppor gör det väldigt enkelt och smidigt för dig att öka det dagliga intaget av grönsaker utan att du behöver lägga ner extra tid på att förbereda måltiden, säger Marie Lannebrink, Senior Brand Manager på Kelda.

Kelda Go Soup Kall dricksoppa är ett helt nytt koncept bland färdiga soppor. De är rika på fibrer, kalorisnåla och helt fria från tillsatt socker. De kommer i tre smakkombinationer:

Gurka, avokado, mynta, spenat, spirulina – för alla som älskar den gröna trenden. Frisk med härlig eftersmak av mynta.
Morot, mango, citron, ingefära, chili - för alla som vill ha en asieninspirerad soppa med extra boost. Smakfull med en hint av ingefära och chili.
- Tomat, paprika, jordgubb, svartpeppar - för alla som älskar traditionell tomatsoppa. Klassiska smaker där de söta jordgubbarna och svartpeppar ger en trevlig twist.

Tips: Prova att göra havre- eller dadelbollar till sopporna eller kombinera med en lätt sallad eller en god nötmix.
Källa: Kelda