Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny O’Learysrestaurang på Arlanda

 
Ny O’Learysrestaurang på ArlandaO'Learys SkyCity på Stockholm Arlanda Airport Idag, den 2 november, utökas O’Learys-familjen på Arlanda med ytterligare en medlem, den här gången med en restaurang i flygplatsens centrala knutpunkt SkyCity. Den nya restaurangen blir en mötesplats för både resenärer och övriga besökare med sitt erbjudande av mat, dryck och sport i en avslappnad miljö.

- Vi tycker det blir superkul att utöka vårt erbjudande på Arlanda, särskilt eftersom den här restaurangen är belägen före säkerhetskontrollen och därmed tillgänglig för alla Fans, säger Christian Bellander, VD O’Learys Trademark. Vi är också stolta och glada för att Swedavia och vår franchisetagare SSP ser att O’Learys blir ett attraktivt erbjudande både för resenärer och övriga flygplatsbesökare.

SSP, ett ledande restaurangföretag inom mat- och dryckeskoncept i resecentrum världen över, driver redan de befintliga O’Learys-restaurangerna på Arlanda och kommer att fortsätta driva även med det nya tillskottet.

- O’Learys har varit en stor del i vår strävan att utveckla mat- och dryckesupplevelser och vi är glada över att kunna öppna ännu en restaurang, säger Lars Edengréen, VD SSP Sverige. SkyCity binder samman Arlanda och vi ser att O’Learys SkyCity kommer att bli en självklar plats för både familjer, vänner och kollegor att samlas på.

Restaurangen är belägen på SkyCitys övervåning och har 85 sittplatser. Menyn rymmer O’Learys-klassiker och självklart är sport i en mängd olika former en given ingrediens även på restaurangen i SkyCity.

- För Swedavia är det viktigt att utveckla vårt erbjudande med ett varierat utbud av restauranger till resenärer och besökare. O’Learys SkyCity blir därför ett mycket bra komplement till övriga restauranger i SkyCity, säger Nina Sandler, Affärschef Retail, Food & Beverage på Swedavia.

O’Learys SkyCity öppnar onsdag den 2 november och öppettiderna är klockan 10.00-23.00.


O’Learys Bar & Restaurant
 Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Belgien, Spanien, Ungern, Turkiet, Abu Dhabi, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. 

Av: Annika Rådlund  Källa: O´Learys
Foto: O´Learys

 www.olearyssportsbar.com