Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny kvarg med lakritssmak

 
Ny kvarg med lakritssmakLakrits och citronkvarg från Valio Valio lanserar ett nytt tillskott till den älskade kvargfamiljen – den här gången med smak av lakrits och citron. Nyheten är en laktosfri kvarg med fyllig och rund smak. God att äta precis som den är eller som en smakhöjarei efterrätter och bakverk.

Kvarg kan användas till mycket och är ett riktigt guldkorn i köket. Nyheten Valio Eila® kvarg lakrits med smak avcitron passar utmärkt till bakning, desserter och goda mellanmål. Valio Eila® kvarg är dessutom laktosfria vilket göratt fler kan njuta av dem.

Att baka med Valio Eila® kvarg har flera fördelar. Eftersom kvargen både kan frysas och tål ugnsvärme kan denanvändas till mycket. Den passar lika bra i kalla desserter som i gräddade bakverk. Kvargen tillför en fylligare smakoch konsistens till många bakverk och kan med fördel användas i somriga efterrätter som glass, gräddtårta ellersom den är – toppad med säsongens färska frukter och bär.-

- Efterfrågan på vår kvarg är stor och fortsätter att öka. Därför kompletterar vi nu med ytterligare en smakvariant. Viär glada att kunna erbjuda flera goda smaker och är stolta över att våra laktosfria kvargar står för närmare hälften avvärdet för all laktosfri kvarg som säljs, säger Jesper Sellebråten, kategorichef på Valio Sverige.


www.valio.se


Av: Annika Rådlund Källa: Valio