Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu sänker toppkrogar priserna inför sommaren

 
Nu sänker toppkrogar priserna inför sommarenKrogarna sänker menypriserna under sommaren. Foto: Bookatable Under sommarmånaderna juni - augusti sänker några av Stockholms bästa krogar priserna på sina menyer. Klassiker som Prinsen och välrenommerade nykomlingar som At Six och Kasai ingår, tillsammans med 38 andra krogar i kampanjen Sommaren i City, ett initiativ för att göra det billigare för folk att äta ute under sommaren.

Nu är Sommaren i City tillbaka för fjärde året i rad – en kampanj med rabatterade menyer på några av Stockholms bästa krogar. Bakom initiativet står Bookatable, som vill underlätta för folk att unna sig en god middag på toppkrogar i Stockholm.

– Vi vill erbjuda huvudstadens invånare och turister möjligheten att upptäcka eller återupptäcka favoriter i Stockholms restaurangliv – utan att det ska svida allt för mycket i plånboken. Pengarna ska räcka till mycket under sommarmånaderna och det här är vårt sätt att se till att folk kan unna sig bra matupplevelser till en billigare penning, säger Jessica Raam, nordisk marknadschef på Bookatable.


Några av restaurangerna som sänker priserna:
At Six
2-rättersmeny bestående av bland annat sotad lammtartar och eldad torskrygg, serveras med smörsås och variation på kål samt ett glas champagne för 495 kr per person.

Kasai
6-rättersmeny bestående av bland annat tomat och avokado-ceviche, Västkust-langostin och halstrad hälleflundra för 400 kr per person.

Miss Clara by Nobis
Få 20 % rabatt på notan. 

Bistro Rigoletto
2-rättersmeny bestående av bland annat vit sparris med brynt smör hollandaise och grillad flankstek provencal med bearnaisesås för 225 kr per person. 

Prinsen
2-rättersmeny bestående av Wallenbergare gjord på originalreceptet från Paris år 1930 och samt hemlagad glass med färska jordgubbar för 295 kr per person.

Penny och Bill
3 mellanrätter bestående av laxsashimi, grön sparriscocktail med myntakräm samt fläsksida med frasig jordärtskocka för 275 kr per person .

Oyster Bar
4-rätters hummermeny med klassisk crème brûlé som dessert – 389 kr per person.


Sommaren i City pågår fr.o.m. måndagen den 12 juni 2017 och fortsätter in i augusti. Slutdatumet varierar mellan restaurangerna. För detaljer om erbjudandena på respektive restaurang:
 http://www.bookatable.se/sommarenicity

Av: Annika Rådlund Källa: Bookatable