Nu sänker toppkrogar priserna inför sommaren
19 Jun 2017

Nu är Sommaren i City tillbaka för fjärde året i rad – en kampanj med rabatterade menyer på några av Stockholms bästa krogar. Bakom initiativet står Bookatable, som vill underlätta för folk att unna sig en god middag på toppkrogar i Stockholm.
– Vi vill erbjuda huvudstadens invånare och turister möjligheten att upptäcka eller återupptäcka favoriter i Stockholms restaurangliv – utan att det ska svida allt för mycket i plånboken. Pengarna ska räcka till mycket under sommarmånaderna och det här är vårt sätt att se till att folk kan unna sig bra matupplevelser till en billigare penning, säger Jessica Raam, nordisk marknadschef på Bookatable.
Några av restaurangerna som sänker priserna:
At Six
2-rättersmeny bestående av bland annat sotad lammtartar och eldad torskrygg, serveras med smörsås och variation på kål samt ett glas champagne för 495 kr per person.
Kasai
6-rättersmeny bestående av bland annat tomat och avokado-ceviche, Västkust-langostin och halstrad hälleflundra för 400 kr per person.
Miss Clara by Nobis
Få 20 % rabatt på notan.
Bistro Rigoletto
2-rättersmeny bestående av bland annat vit sparris med brynt smör hollandaise och grillad flankstek provencal med bearnaisesås för 225 kr per person.
Prinsen
2-rättersmeny bestående av Wallenbergare gjord på originalreceptet från Paris år 1930 och samt hemlagad glass med färska jordgubbar för 295 kr per person.
Penny och Bill
3 mellanrätter bestående av laxsashimi, grön sparriscocktail med myntakräm samt fläsksida med frasig jordärtskocka för 275 kr per person .
Oyster Bar
4-rätters hummermeny med klassisk crème brûlé som dessert – 389 kr per person.
Sommaren i City pågår fr.o.m. måndagen den 12 juni 2017 och fortsätter in i augusti. Slutdatumet varierar mellan restaurangerna. För detaljer om erbjudandena på respektive restaurang:
19 Jun 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen
-
Stockholmshotell inreder en Elvis-svit
"Vi vill vi skapa en extra häftig upplevelse av här"
-
Drinkrecept: Sveriges Bästa Gin & Tonic 2022
Sju olika recept från finalisterna i tävlingen Sveriges Bästa Gin & Tonic
-
Över 40 restauranger på årets Lollapalooza
"I VIP-området flyttar några av Stockholms kändaste krogar in"
-
Totalrenovering av Scandichotellet i hamnen
Bygger skybar och relaxavdelning på våning 17 med utsikt över vattnet, ett nytt gym samt en ny restaurang.
-
Svenska Möten startar kockutbildning med fokus på hållbarhet
"Den här utbildningen blir något konkret vi gör för att få fler anläggningar att inspireras och påverkas vad gäller hållbarhet inom mat och dryck"